料理

CUISINE

ホテルウエディングならではの
厳選された食材を用いた多彩な料理をご提案
和・洋・中のホテル直営レストランから
それぞれのスペシャリストや
オリジナルブレッドを焼き上げるブーランジェに
専属パティシエたち…
おふたりのご希望に沿った真心を込めた
料理を紡ぎます

We offer a variety of dishes that meet the expectations of a hotel wedding
made with carefully selected ingredients.
From our specialists at the Japanese, Western, and Chinese restaurants
directly managed by the hotel
and our pastry chefs who specialize as Boulanger to bake original breads...
We create dishes with sincerity that are in line with the wishes of the couple.

French Cuisine

French Cuisine

フランス料理

受け継がれてきたおもてなしの心と
本場フランスで学んだエスプリを取り入れ
豊かな発想で目にも鮮やかな料理を創り上げます

Incorporating the spirit of hospitality we have inherited and the spirit learned in France,
we use rich ideas to create dishes that are eye-catching.

Japanese Cuisine

Japanese Cuisine

日本料理

京都料理を基軸とした日本料理「花むさし」より
繊細で美しく 上品な味わいが
五味五感に響く料理をおふたりの祝宴にもご提供

From Hanamusashi, a Japanese restaurant
based on Kyoto cuisine,
we offer dishes with delicate, beautiful, and elegant flavors
that touch all five tastes and senses,
providing a feast for the couple.

Chinese Cuisine

Chinese Cuisine

中国料理

辛さの中に奥深い旨味を感じる
四川料理を提供する中国料理「桂林」
香辛料特有の辛みの中にあるコクと旨味を追求します

Guilin is a Chinese restaurant that serves Sichuan cuisine that is spicy but has a deep flavor. We pursue the richness and flavor within the spiciness unique to spices.

Cake & Dessert

Wedding Cake
& Dessert

ウエディングケーキ & デザート

おふたりらしさを表現するウエディングケーキや
コース料理の最後を飾るデザートを
パティシエが見た目・味共にスウィートに仕上げます

Our pastry chefs create wedding cakes that express
the couple's personality, as well as desserts
that decorate the end of course meals,
making them sweet in both appearance and taste.

Wedding Cake

Dessert

Original Bread

Original Bread

オリジナルブレッド

フランス料理にて提供する「フォンデュ」
シェフブーランジェ(パン職人)が
フランスにて学んできた知識と技術より生み出した
ゲストからも評判の一品です

Fondue dish served in French cuisine
This dish popular with our guests dish is created
by our chef Boulanger (baker) using knowledge
and techniques learned in France.

Chef

シェフのご紹介

素材の吟味からソースのひとさじまで
祝福の想いを込めて

From the careful selection of ingredients to the spoonful of sauce, we put blessings into everything.

Executive Chef

総料理長小林明
ホテルメトロポリタンすべての料理部門における総指揮官。本場フランスでの研修経験を活かし素材そのものの美味しさを引き出すための、技を凝らした味付けに定評を持つ。

Japanese Cuisine

日本料理統括料理長本佛功一
日本料理「花むさし」・四季彩茶寮「旬香」料理長。
和の伝統をたいせつに五味五感に響く料理を作ることをモットーとして日々取り組んでいる。

Chinese Cuisine

中国料理統括料理長緑川正則
中国料理「桂林」料理長として四川料理の王道を極めるべく、香辛料特有の辛みの中にあるコクと旨味を追求し続ける。

Sweets

シェフパティシエ迫広志
ホテル全館のスイーツ作りを一挙に手がけ、王道の味から斬新なスイーツまで幅広く創作。豊富な経験と表現力でゲストを魅了する。

Bread

シェフブーランジェ横尾祐一
ホテル全館で提供する全てのパンを監修。伝統のパン製法に加え、新しい技法や素材を積極的に取り入れ、多くの世代に喜ばれるパンを探求する。

Full Order

Full Order

特別なフルオーダー

おふたりとシェフが直接打ち合わせをして
ゼロから全てのメニューを創っていきます
一部オリジナルではなく
本物のオリジナルだからこそ
言葉では伝えられない そしてゲストの記憶に残る
特別な感謝を結婚式で表現しましょう

The couple meets directly with the chef
to create the entire menu from scratch.
Express your special gratitude at your wedding
that can't be conveyed in words
because it's fully original rather than only partially,
so that it will remain in the memories of your guests.

View More

RECOMMENDED FAIR

おすすめのブライダルフェア

PLAN

プラン

WEDDING REPORT

ウエディングレポート